На початку 80-х років Audio-Technica випустила портативний програвач вінілових платівок Mister Disc (AT770), який на деяких ринках називався Sound Burger. Він мав дуже компактні розміри (як для пристроїв такого типу) і працював від батарейок, що дозволяло використовувати його як переносну систему і слухати музику далеко від дому.

І от зараз Audio-Technica на честь власного 60-річчя анонсувала повернення Sound Burger — майже через 40 років після виходу оригіналу (за яким потім було створено велику кількість клонів). Нова модель має цілком логічну назву AT-SB2022 (можна розшифрувати як Audio-Technica Sound Burger 2022), підтримує бездротовий зв’язок через Bluetooth (“все краще з Bluetooth”) і дротовий — через RCA-кабель, та оснащена вбудованим літій-іонним акумулятором, що заряджається через USB-C. За словами Audio-Technica, його має вистачити на 12 годин автономної роботи.

На відміну від оригінальної моделі, новий Sound Burger не комплектується навушниками, проте в усьому іншому — це майже та сама система, що й 40 років назад, з пасовим приводом і можливістю програвати платівки 33⅓ та 45 обертів/хв. AT-SB2022 вже надійшла у продаж, її вартість становить $199/£200/€229, залежно від ринку (до речі, на ebay ціни на оригінальну модель зараз можуть сягати $500).