Про це стверджує видання AUTOCAR, що опублікувало світлини майбутнього автомобіля Hyundai Santa Fe нової генерації. Наразі прототип рясно вкрито накладками, що не дають змоги розгледіти дизайн. Проте вже зрозуміло, що новий Hyundai Santa Fe буде мати більше рівних ліній та гострих кутів – він наче буде схожим на зменшений Land Rover Defender.

Причому вірогідність того, що це кросовер Hyundai Santa Fe нової генерації, вже підтвердило місцеве британське представництво Hyundai. Але ж фінальних результатів доведеться зачекати: новий кросовер позначений як версія 2024 року – тобто, у найкращому випадку він дебютує не найближчим часом, а у 2023-му.

Тоді ж стане відома й гама силових агрегатів. Навіть на шпигунських фотографіях вже помітно вихлопну трубу та відкритий радіатор. А це означає, що новий Hyundai Santa Fe не стане електромобілем. Проте за нинішніх часів він має стати електрифікованим – отже, можна очікувати гібридну версію. Наприклад, на основі 1,6-літрового бензинового двигуна T-GDI у варіанті звичайного або PHEV-гібрида. Проте сподіваємось, що новий Hyundai Santa Fe також збереже й 2,2-літровий турбодизель. Але ж: дочекаємось – побачимо!