Артист Андрій Данилко, більш відомий як Вєрка Сердючка, вирішив пожертвувати всю суму від продажу легендарного авто Rolls-Royce Silver Shadow 1974 р., яке колись належало лідеру рок-гурту Queen Фредді Мерк’юрі, на будівництво реабілітаційного центру Superhumans в Україні.

Вже 5 листопада в Лондоні Rolls-Royce Silver Shadow 1974 року випуску, на якому Фредді Мерк’юрі їздив до останніх днів життя, знайде нового власника та стане особистим вкладом артиста у створення сучасного центру реабілітації Superhumans на Львівщині.

За словами Андрія Данилка, колись він купив цей знаковий автомобіль, щоб подарувати його музею Queen або зробити частиною великої експозиції в Україні. Але зараз артист вирішив, що краще сріблястий Rolls-Royce стане інвестицією в майбутнє країни. Варто зазначити, що аукціонний дім Сотбі не бере свій відсоток, як це буває зазвичай, та всі 100% перераховує на благодійну мету — безоплатна допомога в Україні за найновішими медичними стандартами для дорослих і дітей, що постраждали внаслідок війни.

Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) продає Rolls-Royce Фредді Мерк’юрі на аукціоні Сотбі. Усі гроші підуть на реабілітацію українських військових

Сучасний реабілітаційний центр Superhumans, що на базі діючого військового шпиталю на Львівщині створює український бізнесмен Андрій Ставніцер, розпочне роботу вже на початку 2023 року. Для будівництва команда Superhumans залучає підтримку благодійників з усього світу. Проєкт вже підтримали Стінг та його дружина Труді, британський бізнесмен Річард Бренсон, перша леді України Олена Зеленська, американський актор Лієв Шрайбер, а відтепер – і новий амбасадор Андрій Данилко.