Всім привіт, сьогодні раді поділитися новиною про запуск нашого першого подкасту, який ми вирішили назвати «Радіо на Межі». В ньому будемо обговорювати актуальні новини зі світу IT та навколо нього, а також різноманітні пов’язані теми.

Ведучим подкасту став редактор Mezha.Media Ігор Сушон, а співведучими редактор Олег Данилов та головний редактор Тарас Міщенко. Також до випусків будуть долучатися інші редактори видання – Сергій Світличний, Олег Касіч та відеограф Володимир Дяченко.

Пілотний випуск «Радіо на Межі» був записаний у тестовому режимі, тож не судіть дуже строго, проте будемо вдячні за будь-які ваші відгуки. Нові епізоди подкасту плануємо записувати та викладати щотижня, сподіваємося попри обставини вийти на стабільний графік релізів.

Послухати пілотний випуск подкасту «Радіо на Межі» можна на популярних платформах: Apple Podcasts, Spotify, Deezer та просто забрати через RSS або завантажити собі на пристрій. Досі чекаємо на проходження модерації Google Podcasts, сподіваємося, що вона скоро завершиться.

Пілотний випуск подкасту «Радіо на Межі»

Тут же подякуємо компанії HyperX за підтримку ідеї подкасту та надання редакції мікрофонів HyperX QuadCast S та навушників HyperX Cloud Alpha Wireless.

Приємного прослуховування та безпечного дня!