«Нова пошта» / Nova Post відкрила ще 4 нових відділення у Польщі – у Варшаві та Кракові

«Нова пошта» не тільки повертається на щойно звільнені території України, але і намагається облегшити життя українців, які опинилися у вимушеній еміграції. Компанія відзвітувала про відкриття ще 4 додаткових відділень у Польщі – трьох у Варшаві й ще одного у Кракові.

Загалом «Нова пошта» / Nova Post відкрила у Польщі вже 6 відділень, щоб українці могли відправляти посилки додому та отримувати від родичів і друзів так само легко, як вони це звикли робити в Україні.

У відділеннях доступні послуги пакування, відправлення в Україну та отримання з України посилок вагою до 30 кг. Операторами працюють українці зі знанням польської мови. Розрахуватися за посилку може тільки відправник – готівкою, карткою або через безконтактний розрахунок: ApplePay чи GooglePay у відділенні. Термін доставки від 5 днів.

Зверніть увагу, що міжнародні посилки мають певні митні правила. Заборонено митними службами до пересилання тютюн, алкоголь, ліки та вітаміни, парфуми, продукти харчування з особливими умовами зберігання, наркотичні речовини, гроші, товари військового призначення, насіння тощо. Повний перелік заборонених речей можна подивитись тут.

Адреса та графік роботи відділень Nova Post у Польщі за цим посиланням.

Тариф на доставку в Польщу та дозволені речі для пересилання за кордон з України можна переглянути за посиланням.