Компанія Opel продовжує розширювати власну лінійку GSe-моделей – після запуску Opel Astra GSe прийшов час дебюту Opel Grandland GSe. Кросовер Opel Grandland нещодавно оновився та отримав змінені фари, бампер, салон. Як виявилось, це були далеко не всі оновлення для моделі. Адже новий «заряджений» кросовер Opel Grandland GSe пропонує ще більш унікальну зовнішність: дифузор у задньому бампері та чорний капот (опція), власні логотипи GSe та 19-дюймові колісні диски.

Відповідно до свого позначення, кросовер Opel Grandland GSe отримав більш спортивний характер та електрифікований силовий агрегат. За першу частину відповідає підвіска з амортизаторами Koni FSD та власні налаштування керма. За другу – бензиновий PHEV-гібрид на основі 1,6-літрового турбодвигуна та двох електромоторів. Загальна потужність складає 300 к.с., чого вистачає на прискорення 0-100 км/год лише за 6,1 секунди та досягнення максимальної швидкості 235 км/год.

Передбачені й інші внутрішні зміни – звісно, йдеться про салон! Всередині можна побачити спортивні сидіння з логотипами GSe (аналогічно до зовнішніх), а також специфічну графіку дисплеїв, що дозволяє відстежувати роботу гібридного приводу.

Чи можлива поява «гарячої» моделі Opel Grandland GSe в Україні? Наразі це питання відкрите. Проте оновлений Opel Grandland вже з’явився у нашій країні – орієнтовна вартість відома, продажі автомобіля маюсь ось-ось стартувати.