Видання Carscoops повідомляє першу інформацію про хетчбек Suzuki Swift нової генерації, закамуфльовані прототипи якого вже помітили на тестах. Очікується, що серійна версія автомобіля Suzuki Swift дебютує у 2023 році, а продажі мають стартувати наприкінці 2023-го або на самому початку 2024 року. Але відомо вже зараз, окрім декількох шпигунських фотографій?

По-перше, вже зрозуміло збереже свої компактні розміри (довжина 3,9 метра та колісна база 2,45 метра) й загальні риси кузова з широкими задніми стійками. Водночас зовнішність має стати дорожчою та «спортивною».

Адже, по-друге, під капотом очікується 1,4-літровий двигун Boosterjet з гібридним додатком: загалом потужність має скласти біля 130 «коней». Як базовий двигун – буде запропоновано 1,2-літровий мотор з технологією MHEV (мікрогібрид). Проте, все ж у випадку нового Suzuki Swift найголовнішим має бути гарний дизайн – ось як на рендерах видання Carscoops.

Чого ще очікувати від автомобіля Suzuki Swift? Напевно, що оновлення салону, більше технологій для безпеки, розширення варіантів фарбування кузова та внутрішнього оздоблення. Проте деталі дізнаємось згодом – ближче до дебюту серійної версії Suzuki Swift.