У випадку автомобілів Toyota, позначення GR Sport можна розшифрувати як «спорт-пакет»: це ще не повноцінна версія GR, але певні натяки вже присутні та й комплектація покращена. Нещодавно аналогічний варіант з’явився і в лінійці моделі Toyota RAV4.

Варто зазначити, що Toyota RAV4 GR Sport пропонується лише як гібрид: або звичайний (218-222 к.с.), або PHEV (306 к.с.) – це й так найбільш потужні варіанти Toyota RAV4. Але у комплектації вони додатково отримають власну решітку радіатора, 19-дюймові колеса, логотипи GR Sport, чорні глянцеві накладки тощо.

Крім того, кросовер Toyota RAV4 GR Sport обіцяє переналаштовану підвіску: змінені пружини та амортизатори мають покращити керованість автомобіля. Також в салоні можна побачити нову комбінацію з двох дисплеїв – діагональ 10,25 та 12,3 дюйма. Зверніть вагу: комбінація приладів повністю цифрова, фактично це один великий дисплей. Але найголовніша особливість саме версії Toyota RAV4 GR Sport – це власне кермо з відповідними логотипами.

Бажаєте придбати такий автомобіль? Чекати залишилось не довго: продажі Toyota RAV4 GR Sport в Європі стартують під кінець поточного року. Сподіваємось невдовзі побачити цей кросовер і в нашій мирній, квітучій, заможній Україні.