Автомобіль Hyundai Grandeur важливий для корейської компанії – адже це їх перший седан бізнес-класу, що має дуже довгу історію, починаючи з 1980-х років: сьогодні ми зустрічаємо вже сьому генерацію моделі! Причому за умови можливої ліквідації автомобіля Hyundai Sonata, важливість седана Hyundai Grandeur для компанії ще більше зростає – перед нами справжній флагман «корейців», вище нього лише автомобілі окремої марки Genesis. То ж яким вдався новий флагман?

Одразу зрозуміло, що дуже стильним: бізнес-седан Hyundai Grandeur поєднує класичний силует першого Grandeur та сучасне «обличчя» Hyundai – з тонкою світлодіодною смужкою, широкою решіткою радіатора, прихованими фарами. Задня частина теж привертає увагу: лише погляньте на подвійні червоні лінії, верхня з яких виконує функцію ліхтарів. Бокові поверхні кузова нового седану Hyundai Grandeur прикрашають безрамкові вікна, висувні ручки дверцят, помітні горизонтальні «плечі». Загалом така концепція дизайну отримала власну назву Seamles Horizon.

Салон також поєднує стиль «ретро» та сучасні технології. Наприклад, кермо з виділеною центральною спицею та загальні форми передньої панелі – це знову натяк на перший Hyundai Grandeur. А ось три кольорових дисплеї (панель приладів, мультимедійна система, клімат-контроль) – це вже з сучасного світу. Відповідно до свого статусу, бізнес-седан Hyundai Grandeur пропонує шкіру «Наппа», дерев’яний шпон, алюмінієві деталі в оздобленні салону.

Технічні дані нового автомобіля поки не оприлюднені. Але з загальної інформації відомо, що новий Hyundai Grandeur стане більшим за попередника й отримає платформу з поперечним розташуванням двигунів.

Однак що саме це будуть за двигуни – теж поки інтрига. Деякі джерела повідомляють про гібрид на основі 1,6-літровго «турбо», атмосферний 2,5-літровий 4-циліндровий мотор, а також 3,5-літровий V6 для максимальних версій седана Hyundai Grandeur. Більш детальна й повна інформація буде оприлюднена ближче до старту продажів – вже наприкінці цього року або на початку наступного.