Oppo випустить лімітовану версію смартфона Reno8 Pro для фанатів «Дому Дракона»

Лімітовані тематичні версії різних пристроїв частенько є бажаною покупкою для справжніх фанатів фільмів, ігор, спорту тощо. Наприклад, навіть у TAG Heuer є годинники для фанів Mario Kart, і вартують вони чималих грошей. Oppo також не є виключенням і скоро випустить смартфон для поціновувачів приквелу «Гри престолів» — «Дім Дракона».

Це буде модель Oppo Reno8 Pro, яку випустили влітку цього року. 6,7-дюймовий смартфон має процесор MediaTek Dimensity 8100-MAX, 12 ГБ оперативної пам’яті, 256-гігабайтний накопичувач та батарею місткістю 4500 мА•год (звісно, з підтримкою швидкої та індукційної зарядки). Він також має декілька камер: основну з 50 МП (ƒ/1,8), надширококутну з 8 МП (ƒ/2,2) та 2-мегапіксельну макро (ƒ/2,4), а також 32-мегапіксельну фронтальну камеру (ƒ/2,4). Це все, звісно, в цьому випадку не є головним.

Reno8 Pro House of the Dragon Limited Edition матиме власне оригінальне оздоблення. Чорний смартфон зі штучної шкіри прикрашатиме золотистий герб Дому Таргарієнів.

Велика коробка з пристроєм буде також тематично оформлена та матиме додаткові колекційні предмети: стилізовану шпильку для відкривання відсіку SIM-карти, брелок, тримач для смартфона, а також золоте яйце та лист від самого короля Візеріса.

Наразі передзамовлення Oppo Reno8 Pro House of the Dragon Limited Edition відкрито в Індії. Вартість цієї моделі поки що не оголосили.