Crysis Remastered Trilogy — комплект ремастерів усіх трьох частин Crysis, має з’явитися у Steam 17 листопада. Усі ці ремастери виходили на ПК як тимчасові ексклюзиви магазину Epic Games Store — так, реліз Crysis Remastered відбувся у ньому ще у вересні 2020 р., і лише через рік з’явився у Steam. Зазначимо, тоді гра отримала не дуже позитивні відгуки, головним чином через те, що за основу для ремастеру було взято не оригінальну ПК-версію Crysis, а його порт на консолі PlayStation 3 / Xbox 360.

Своєю чергою, друга та третя частини вийшли в EGS 15 жовтня 2021 р. – і от зараз нарешті потраплять у магазин Valve. Повна вартість комплекту Crysis Remastered Trilogy становитиме $50, у перший тиждень на нього діятиме знижка на честь виходу у розмірі 40%, а для власників першого Crysis Remastered — 55%.

Чи будуть регіональні ціни для українських користувачів, наразі невідомо: у Steam поки що немає сторінки для комплекту Crysis Remastered Trilogy, а в окремих частинах Crysis 2 Remastered та Crysis 3 Remastered відсутня їхня вартість — є можливість лише додати ігри до “Бажаного”. Зазначимо, в Epic Games Store зараз можна придбати Crysis Remastered Trilogy за 460 грн (знижка 35% від повної вартості у 709 грн). Перша частина окремо там зараз коштує 150 грн. (-65%), друга та третя — по 257 грн (-40%).