Компактний кросовер Chevrolet Trax змінив генерацію: новий автомобіль став трошки довшим та нижчим за попередника, отримав привабливий дизайн з розвиненими колісними арками, масивну решітку радіатора, розширений перелік версій.

Одна з таких – це версія Chevrolet Trax ACTIV (блідно-зелений автомобіль), що наче підкреслює прагнення до пригод та вирізняється власним дизайном: зверніть увагу на передній бампер або чорні колісні диски. До речі, версія Chevrolet Trax RS (червоний автомобіль) також виділяється дизайном; можна порівняти на світлинах нижче.

Однак навіть у такій версії, кросовер Chevrolet Trax може запропонувати лише передній привод: повного приводу відтепер не буде взагалі. Та й вибору двигунів немає – під капотом встановлено 1,2-літровий 3-цилиндровий «турбо» потужністю 137-139 к.с. (в залежності від методу заміру) з крутним моментом 219 Нм. Напарником двигуна призначений 6-ступеневий «автомат».

Але ж чим виділяється новий кросовер Chevrolet Trax, то це сучасним оснащенням. Рахуйте самі: шість активних систем безпеки навіть у базовій комплектації, підтримка бездротових технологій Apple CarPlay та Android Auto, активна система зниження рівня шуму, центральний 8- або 11-дюймовий дисплей (в залежності від версії) тощо. До речі, в залежності від обраної версії автомобіля, змінюється й салон – оздоблення сидінь та декоративне прострочування.

На рідному ринку в США автомобіль буде доступний для продажів вже з весни 2023 року. Орієнтовна вартість – від $21,5 тис. до $25 тис. за найбільш укомплектовані версії, на кшталт вищезгаданих ACTIV чи RS. Купили б собі?