Star Trek: Discovery породив цілу плеяду нових серіалів у всесвіті Star Trek, у кількості нечуваної за всю історію франшизи. На нью-йоркському Comic Con 2022, що пройшов нещодавно представили лише малу частку нових сезонів цих шоу.

По-перше, невелике прев’ю п’ятого, можливо останнього, сезону самого Star Trek: Discovery. У п’ятому сезоні Майкл Бернем поведе USS Discovery та його команду на пошуки таємничої стародавньої сили, яку шукають разом з ними інші небезпечні групи. Нагадаємо, починаючи з третього сезону шоу перемістилося у 32-ге сторіччя. 10 епізодів п’ятого сезону почнуть виходити на початку 2023 р.

По-друге, третій сезон Star Trek: Picard стане для шоу останнім. І, здається, у ньому остаточно зібралася вже уся команда USS Enterprise (NCC-1701-D) з Star Trek: The Next Generation – сам Пікар, Райкер, Дейта, Джорді Ля Форж, Ворф, Діана Трой та Беверлі Крашер. Не вистачає хіба що Веслі Крашера та Гайнани. Дуже приємно побачити старих акторів, які дуже непогано виглядають у знайомих ролях. Перша серія останнього сезону вийде 16 лютого 2023 р.

Ну і на останок, анонс другої половини сезону Star Trek: Prodigy, дитячого Star Trek (від) каналу Nickelodeon. Від старих Star Trek тут є віцеадмірал Кетрін Джейнвей з Star Trek: Voyager. Показ сезону відновиться 27 жовтня 2022 р. Наступний сезон вже в розробці.