А ви ще не забули як має виглядати по-справжньому доступний седан від «японців»? Ось оновлений варіант Nissan Versa 2023 модельного року нагадає. Попри японський бренд, автомобіль дебютував у США та призначений для цього ринку продажів. Однак новинка Nissan Versa заслуговує уваги загалом.

Наприклад, через оновлений дизайн. Характерна фірмова V-решітка Nissan відтепер виконана у вигляді сріблястих рисок. Та й загалом: змінився передній бампер, його нижня частина, вставки від протитуманних фар. Серед інших оновлень автомобіля – можна відзначити 17-дюймові колісні диски та нові кольори кузова.

Оновлення салону більше пов’язані з розширенням комплектації. Наприклад, навіть базова версія Nissan Versa S отримає 7-дюймовий дисплей на центральній консолі, а версія S Plus додає підтримку Android Auto та Apple CarPlay. Комплектація SV вирізняється великим дисплеєм у комбінації панелі приладів та кнопкою запуску двигуна. Планове оновлення автомобіля подарувало бездротову зарядку для смартфона та центральний підлокітник.

Нарешті, варіант Nissan Versa SR – цей автомобіль позиціюється з натяками на спорт, а тому в салоні використане особливе оздоблення сидінь, додано шкіряне оздоблення керма, встановлені 17-дюймові колеса, дзеркала заднього огляду отримали чорні глянцеві корпуси. Крім того, автомобіль Nissan Versa SR має покращену комплектацію: наприклад, адаптивний круїз-контроль та 8-дюймовий дисплей.

Але ж навіть у версії Nissan Versa SR встановлюється незмінний двигун – бензиновий 1,6-літровий 4-цилиндровий потужністю у 122 «конячки». Єдиний варіант вибору полягає у трансмісії: 5-ступенева «механіка» або CVT-варіатор Xtronic.

Напевно, такий автомобіль геть не завадив би сучасній гамі моделей Nissan в Україні. Одне питання – яка ціна для нього прийнята? А скільки б ви дали за ось такий оновлений седан Nissan Versa 2023 модельного року?