Як повідомляє Infocar, китайська компанія Geely повертається на автомобільний ринок України. Партнером виступить Корпорація УкрАВТО, а саме ТОВ «ГРАНД АВТОМОТІВ». Вже заявлено про формування дилерської мережі Geely та працює український сайт. Тут можна переглянути інформацію про історію компанії та познайомитись з першим автомобілем, з яким «китайці» повертаються в Україну – це кросовер Geely Atlas PRO.

Кросовер Geely Atlas PRO налічує в довжину 4,54 метра та має 2,67-метрову колісну базу – тобто, це класичний представник сегмента C-SUV. На що натякають і варіанти «двигун/трансмісія»: безальтернативний 1,5-літровий «турбо» на 130 кВт потужності (це 176-177 к.с.) та передній привод з 6-ступеневий «автоматом» або повний привод з 7-ступеневою коробкою DCT. Ось тільки кліренс версії з переднім приводом сягає 171 мм, версія з повним приводом пропонує 151 мм.

Зате кросовер Geely Atlas PRO буде доступний одразу у трьох комплектація. Базова передбачає фронтальні та бокові подушки безпеки, систему стабілізації, круїз-контроль, камеру заднього огляду, двозонний клімат-контроль, підігрів передніх та задніх сидінь. Середня версія додає шторки безпеки, круговий огляд, електропривод регулювання сидіння водія, світлодіодні фари. Нарешті, максимальна комплектація може похизуватись адаптивним круїз-контролем, системами утримання смуги руху та екстреного гальмування, бездротовою зарядкою. Цифрова панель приладів з 7-дюймовіим дисплеєм, сенсорний 12,3-дюймовий екран, а також «шкіряний» салон обіцяні для всіх версій автомобіля.

Вартість автомобіля Geely Atlas PRO в Україні мають назвати ближче до старту продажів. Напевно, що до того часу буде відоме й місце виробництва автомобіля – постачання напряму з Китаю, збирання з машино-комплектів в Україні, чи можливо інші варіанти. Також очікується поступове розширення модельної гами Geely в Україні.