Компанія Readdle з офісами в Одесі та Києві випустила велике оновлення для свого популярного поштового клієнта Spark. Програма отримала оновлений інтерфейс та нові можливості.

«Люди та програми будуть постійно відволікати нас, якщо ми не обмежимо їх проактивно. Щоб виконувати будь-яку значущу роботу, нам потрібні періоди безперервного зосередження. Цілеспрямовані рішення вимагають більше зусиль, але призводять до кращих результатів. Потрібен новий підхід до продуктивності та електронної пошти» – зазначають розробники.

Spark отримав оновлену розумну теку «Вхідні», яка показує електронні листи від реальних людей у верхній частині, а інформаційні бюлетені та сповіщення групуються нижче. Поштовий клієнт також дозволяє під’єднати кілька облікових записів електронної пошти та керувати ними в єдиній поштовій скриньці.

Поштовий клієнт Spark від українських розробників отримав значне оновлення та версію для Windows

Щоб не пропустити електронні листи від важливих відправників, у Spark їх можна позначити як «Пріоритетні». Такі листи залишаються у верхній частині поштової скриньки, виділені для швидкої ідентифікації.

Поштовий клієнт Spark від українських розробників отримав значне оновлення та версію для Windows

В основі оновленого Spark лежить концепція роботи з електронними листами як із завданнями, тому їх можна позначати як виконані після завершення роботи. Програма видаляє «виконані» листи та навіть дає нагороду за досягнення нульового рівня поштової скриньки. Електронні листи в Spark також можна відкладати на зручніший час, щоб прочитати та відповісти на них пізніше.

В оновленому поштовому клієнті розробники з Readdle вперше додали новий спосіб керування поштою, який отримав назву «Командний центр». Це панель з пошуком та різноманітними діями, які допомагають пришвидшити роботу з поштою.

Поштовий клієнт Spark від українських розробників отримав значне оновлення та версію для Windows

Окрім того, в програмі з’явився «Головний екран», який, за словами розробників, допомагає зменшити кількість разів, коли користувач відкриває електронну пошту протягом дня, і заохочує кращі звички роботи з електронною поштою.

Поштовий клієнт Spark від українських розробників отримав значне оновлення та версію для Windows

В оновленому Spark також є можливість надсилати вкладення розміром понад 25 МБ безпосередньо через поштовий клієнт. Одержувач при цьому отримає посилання для завантаження файлу.

Нарешті Spark також доступний користувачам Windows, таким чином програму тепер можна встановити на всіх популярних платформах, включно з Android, iOS та macOS.

Проте розробники зазначають, що поки досвід роботи на iOS, Android, Mac та Windows може відрізнятися. Зокрема, попередня версія Spark для Mac все ще доступна в Mac App Store і може використовуватися одночасно з новою.

Більшість можливостей Spark є безплатними для всіх користувачів, але для тих, кому потрібні всі функції, включно з «пріоритетною» поштою, групуванням за відправником та опції для командної роботи Readdle пропонує преміумпідписку. Повний список її можливостей можна переглянути тут.

Її вартість складає: для нових індивідуальних користувачів за $4,99 на місяць з річною підпискою ($59,99) або $7,99 на місяць з щомісячною підпискою. Вартість Spark для команд становить $9,99 за користувача на місяць або $83,88 за користувача на рік.