До виходу однієї з найочікуваніших ігор 2022 р., A Plague Tale: Requiem, залишилось усього три тижні, тому Asobo Studio та Focus Entertainment продовжують підігрівати зацікавленість гравців. Цього разу сюжетним трейлером гри.

Нагадаємо, що A Plague Tale: Requiem – це пряме продовження action/adventure A Plague Tale: Innocence (2019), яка свого часу зібрала непоганий врожай нагород і масу схвальних відгуків.

Через декілька місяців після закінчення подій попередньої гри, Амісія де Рун та її молодший брат Гюго вирушають на пошуки таємничого острова в надії покласти край прокляттю, яке живе у крові Г’юго. Їм доводиться покладатися на допомогу людей, яких вони зустрічають у своїй подорожі. Але наскільки юна Амісія де Рун може довіряти незнайомцям? До речі, серед іншого дівчина, здається, зустріне власну матер, яка вважалася загубленою під час подій першої частини гри.

A Plague Tale: Requiem вийде вже 18 жовтня 2022 р. на ПК, Xbox Series X|S (Xbox Game Pass), PlayStation 5, та у хмарній версії на Nintendo Switch.