Похмурий готичний 2D-action/платформер у дусі Dark Souls від україно-молдовської команди Black Mermaid дістався до релізу. Гра вже доступна на усіх платформах.

На ПК Moonscars вийшов у Steam та на платформі Humble Games, яка виступає видавцем проєкту. Крім того, гра доступна на PlayStation 4/5, Xbox One/Xbox Series X|S та Nintendo Switch. Здається, це один з перших українських (нехай і частково) релізів, які вийшов відразу на усіх основних платформах.

Нагадаємо, Moonscars – це похмурий глиняний трансгуманізм про бунт творіння проти свого творця. Героїня гри, Сива Ірма шукає божевільного генія Скульптора, бо лише той здатен розкрити таємницю її існування. На шляху до мети Ірма сформує безліч глиняних реплік самої себе, кожна зі своїми особливостями. Але лише одній з Ірм судиться досягти мети.

За геймплеем Moonscars – це хардкорний слешер з елементами Метроідванії, з фокусом саме на бойовій системі, а не на платформінгу.

Гру створили три людини: геймдизайнер та сценарист Андрій Мороз (Київ, Україна), програміст Олександр Романчук (Кишинів, Молдова), та художник Штєфан Семьонов (Кишинів, Молдова).