Зараз вже, мабуть, мало хто пам’ятає тактичні шутери Project I.G.I. (2000 р.) та сиквел Project I.G.I. 2 (2003 р.), також відомий як I.G.I.-2: Covert Strike. Але на той час у них була своя, хоча й невеличка, армія прихильників (обидві частини отримали досить помірні оцінки критиків через певні вади ігрового процесу). Здавалося б, на серії давно й остаточно поставлено крапку, але ні: у 2019 р. було об’явлено розробку нової частини, I.G.I. Origins, яка стане приквелом Project I.G.I.

З того часу минуло цілих три роки, і ось нарешті розробник гри, студія Antimatter Games, оприлюднила перший трейлер з демонстрацією геймплею. I.G.I. Origins розробляється на Unreal Engine, дати релізу поки немає навіть орієнтовної (під час анонсу обіцялося, що гра вийде у 2021), але вже є сторінка у Steam, де гру можна додати до Бажаного.

Як і попередні частини, I.G.I. Origins буде тактичним шутером з реалістичною зброєю та стелсом — а ще, як можна зрозуміти з трейлера, в ньому треба буде вбивати росіян. Нам вже подобається, чекаємо.