Компанія Netflix поділилася оновленнями щодо екранізації твору Лю Цисіня «Проблема трьох тіл». Серіал від шоураннерів «Гри престолів» Девіда Беніоффа та Д.Б. Вайса вперше анонсували у 2020 році, а на екрани він вийде наступного року. Netflix в закритому режимі поділився тизером, який демонструє кілька моментів, пов’язаних з персонажами, повідомляє Engadget. Поки що тизер не був опублікований, але є декілька кадрів з нього.

У проєкті візьмуть участь Бенедикт Вонг, Ейза Гонсалес, а також Джон Бредлі та Ліам Каннінгем, відомі за серіалом «Гри престолів». «Проблема трьох тіл» була вперше опублікована в Китаї у 2008 році та вважається одним із шедеврів сучасної фантастики. Перш ніж роман потрапив на Захід, минуло шість років. Згодом він став першим азійським романом, що отримав премію Г’юго. Цисінь і Кен Лю, які переклали два романи трилогії «Пам’ять про минуле Землі» англійською мовою, консультують команду щодо екранізації.

У 2019 році Netflix підписав угоду на суму $200 мільйонів з Беніоффом і Вайсом. «Проблема трьох тіл» є першим проєктом, який дует пише для стримінгу. Ймовірно, вони поділяться детальнішою інформацією про серіал у найближчі місяці.