Стримінговий сервіс Netflix другий рік поспіль проводить захід Tudum, на якому презентує свої найбільші майбутні релізи фільмів, серіалів, а тепер навіть ігор. В цей раз стримінг анонсував одразу декілька очікуваних продовжень, серед яких новий сезон «Відьмака» / The Witcher та друга частина фільму «Енола Холмс».

«Відьмак» / The Witcher 3 сезон

Третій сезон «Відьмака» та інші головні новини й трейлери з Tudum від Netflix

Netflix, на жаль, не показав жодних матеріалів з наступного сезону «Відьмака», проте назвав приблизний час його релізу. Тепер ми знаємо, що Генрі Кавілл у ролі Геральта повернеться влітку 2023 року.

«Відьмак: Походження крові» / The Witcher: Blood Origin

Приквел серіалу про «Відьмака» – «Відьмак: Походження крові», який Netflix анонсував ще минулого року також поки не отримав нового трейлеру, проте стримінг оголосив, що його реліз відбудеться у грудні.

«Енола Холмс 2» / Enola Holmes 2

4 листопада на Netflix вийде продовження фільму про молодшу сестру Шерлока Холмса – «Енола Холмс 2». Головні ролі знову зіграють Міллі Боббі Браун та Генрі Кавілл, тільки на цей раз Енола, судячи з трейлера, відкриє власне детективне агентство.

Шпигунський трилер «Кам’яне серце» / Heart of Stone

Ґаль Ґадот, Джеймі Дорнан та Алія Бхатт знялися в новому бойовику для Netflix – «Кам’яне серце». У кліпі про фільм Ґадот описує його як «екстремально епічний, грубий екшн-трилер». Фільм вийде на Netflix десь у 2023 році.

Спін-офф серіалу «Бріджертони» / Bridgerton

Величезний успіх серіалу «Бріджертони» підштовхнула Netflix його розширення за допомогою спін-оффу. На Tudum компанія показала ролик першого такого проєкту — приквелу під назвою «Королева Шарлотта».

Серіал «Венздей» / Wednesday

Тім Бертон вирішив повернутися до історії сімейки Адамс, але у форматі серіалу, який розкаже про роки навчання Венздей Аддамс в академії Невермор. Головну героїню у «Венздей» грає Дженна Ортеґа, також ролі виконують Кетрін Зета-Джонс, Луїс Ґузман, Ґвендолін Крісті, Крістіна Річчі та інші.

«Піноккіо» Гільєрмо дель Торо / Pinocchio

9 грудня на Netflix вийде «Піноккіо» Гільєрмо дель Торо. В новому кліпі про фільм стримінг поділився тим, як вдалося реалізувати фантастичний світ цієї казкової історії.

«Мати» / The Mother з Дженніфер Лопес

У травні 2023 року Netflix планує випустити фільм «Мати», в якому Дженніфер Лопес зіграє роль найманої вбивці, яка намагається врятувати власну доньку.

«Вони клонували Тайрона» / They Cloned Tyrone

Джеймі Фокс, який нещодавно знявся у фільмі «Денна зміна» / Day Shift для Netflix, повертається ще з однією сумішшю жанрової комедії та екшена, що отримала назву «Вони клонували Тайрона». «Низка моторошних подій виводить неймовірну трійцю (Джон Боєга, Тейона Парріс і Джеймі Фокс) на слід огидного урядового експерименту в цьому гостросюжетному таємничому бойовику» – йдеться в описі трейлера.

Oxenfree вийшов в іграх Netflix

Спроба Netflix закріпитися на ринку ігор продовжується анонсованим на Tudum запуском Oxenfree, гри що вперше була видана ще у 2016 році. Вихід гри на Netflix відбувся невдовзі після того, як стримінг придбав розробника Oxenfree – студію Night School Studio.

«Ножі наголо: Скляна цибуля» / Glass Onion: A Knives Out Mystery

Режисер та сценарист фільму Райна Джонсон показав на Tudum ексклюзивний кліп, в якому знайомить нас з сюжетом картини та початком, який веде до головних подій.

«Школа добра і зла» / The School for Good and Evil

19 жовтня на Netflix виходить фільм «Школа добра і зла», що заснований на однойменній підлітковій фентезійній новелі Сомана Чайнані. Як і книга, фільм режисера Пола Фіга розповідається про подруг Софі та Агату, які потрапляють до Школи добра і зла.

«Люпен» / Lupin 3 сезон

Французький кримінально-детективний телесеріал, створений Джорджем Кей і Франсуа Узаном, що розповідає про «джентельмена-грабіжника» Ассана Діопа продовжено на 3 сезон. Проте дата його виходу поки що не оголошена.

«Тінь і кістка» / Shadow and Bone 2 сезон

Фентезійний телевізійний серіал, розроблений сценаристом Еріком Гайсерером та заснований на книжковій трилогії «Гриша» (починаючи з дебютної першої книги «Тінь та кістка») та дилогії «Кеттердам» (роман «Шістка Воронів») письменниці Лі Бардуго, отримав продовження у вигляді 2 сезону. Його реліз запланований на наступний рік.

Короткий невиданий кліп серіалу «Гра в кальмара» / Squid Game

Хоча це не стосується таємничого другого сезону надпопулярного серіалу «Гра в кальмара», його режисер Хван Донг-Хюк завітав на Tudum, щоб показати короткий, раніше неопублікований кліп з дебютного сезону. Окрім того, режисер каже, що другий сезон «буде наповнений абсолютно новими історіями».

Якщо вам не зацікавила жодна з новинок Netflix, презентованих на Tudum, подивіться хоча б ролик з кіноляпами 4 сезону серіалу «Дивні дива».