Насправді це не «раніше», а «зараз». Автомобіль на світлинах – це «рестомодом»: класична модель з минулого, але відновлена й оновлена відповідно до реалій сьогоднішнього часу. Основою став Mercedes S-класу W140, точніше його версія Mercedes 600SEL 1992 року. Над яким ретельно попрацювали спеціалісти компанії RENNtech. Й що зрештою отримали?

Отримали новий автомобіль навіть з власною назвою – RENNtech S76R. Позначення натякає на розмір двигуна: велетенський 7,6-літровий V12, створений на основі славнозвісного 6-літрового мотора «шестисотого». Також додали оригінальну вихлопну систему та налаштування блоку керування двигуном – зрештою це подарувало 615 «коней» потужності та 952 Нм крутого моменту. Що передаються на задні колеса через 5-ступеневий «автомат» й диференціал OS Giken.

Такої «фізпідготовки» вистачає на прискорення 0-100 км/год в межах 5 секунд та досягнення максимальної швидкості у 250 км/год. Але навіть за високих швидкостей – все під контролем, завдяки сучасним шинам Michelin Pilot Sport 4S та потужним гальмам від AMG.

Салон теж видозмінено, однак витримано цілком у стилі епохи. Натуральна шкіра та алькантара, вставки з карбону, червоні кантики на сидіннях. Позаду встановлено м’який диван з можливістю налаштування положення сидінь. Тобто: автомобіль створено одночасно і для водія, і для пасажира.

Наразі суперседаном RENNtech S76R компанія демонструє свої можливості у відновленні та тюнінгу класичних автомобілів Mercedes. Вартість конкретного цього екземпляру невідома – проте, з огляду на глибину змін, варто розраховувати на дуже солідні суми. Цікаво, чи знайдуться фанати Mercedes S-класу W140 у нас в Україні, які згодяться заплатити RENNtech, аби створити такий шедевр на колесах. А як ви гадаєте?