Пандемія COVID-19 ще не закінчилася, а з початком осені в Україні знову почали збільшуватися випадки захворювань. ЛУН Місто та Helsi об’єднали зусилля та тепер допоможуть знайти робочий пункт вакцинації на мапі та записатися на потрібне щеплення, повідомляє AIN.

Тепер у розділі «Здоров’я» можна знайти «Пункти вакцинації від COVID-19». На мапі відповідно зобразяться державні та приватні установи, де можна отримати щеплення. В першу чергу це заклади, до яких можна записатися онлайн.

Обравши зручний пункт, можна побачити: назву та тип установи, точну адресу, контактний номер телефону, правила приймання та наявність бустерних доз. Додатково є посилання на Helsi для запису онлайн.

«Ми бачимо, що ковід, на жаль, нікуди не подівся з нашого життя і берегти своє здоров’я просто мастхев. Дуже зручно, коли ти можеш в режимі онлайн побачити пункти вакцинації, вибрати чим хочеш щепитись та ще й записатись з телефону в пару кліків. Завдяки нашим партнерам з ЛУН Місто можна буде всі пункти щеплень побачити на карті та обрати той, що найближче знаходиться до вас» — коментує СЕО Helsi Євген Донець.

В Helsi також зазначили, що наразі в Україні є вакцини від Pfizer та CoronaVac. Дізнатися про порядок вакцинування та міксування вакцин для бустера можна за цим посиланням.