Недорогі смартфони лише зараз отримують можливості, які не так давно були лише в старших цінових категоріях. Motorola анонсувала дві нові моделі, які при вельми доступних цінниках можуть похизуватися дисплеями з більшою за стандартну частотою оновлення та підтримкою стереозвуку.

Так, moto e22 та e22i отримали 6,5-дюймові IPS-дисплеї з роздільною здатністю HD+ та частотою оновлення від 60 до 90 Гц (в залежності від контенту на екрані). Разом з цим є стереодинаміки з підтримкою Dolby Atmos, які обіцяють непогані баси та чистий звук навіть на високій гучності.

Бюджетні моделі отримали 16-мегапіксельні камери з додатковими 2-мегапіксельними сенсорами для оцінки глибини. Попереду є 5-мегапіксельні камери для селфі. Модель e22i додатково отримала «софт» для фанатів таймлапсів, також обидві моделі можуть знімати фото та відео з основної та фронтальної камер одночасно.

Нові бюджетні moto e22 та e22i роблять акценти на дисплеях та звуці

Всередині смартфонів працюють чипи MediaTek Helio G37. Різниця між moto e22 та e22i полягає у кількості пам’яті: 2 та 4 ГБ оперативної, а також 32 або 64 ГБ постійної відповідно. Є підтримка LTE, Wi-Fi стандарту ас, Bluetooth 5.0 та навігація, а от NFC, на жаль, немає. А управляє цим всім операційна система Android 12 Go.

Для функції швидкого розблокування смартфони оснащено сканерами відбитків пальців на боковинах корпусів.

Нові моделі спрямовані на такі ринки: moto e22 буде доступна в Європі, Латинській Америці, Африці та на Близькому Сході за ціною €139,99, а moto e22i — в Європі, Латинській Америці, на Близькому Сході та Азійсько-тихоокеанському регіоні за €129,99.