Багато українців зараз намагаються наблизити нашу перемогу. Один з варіантів, як це зробити — допомагати армії. Підписник каналу про авто InfoCar хотів продати свою автівку, а гроші направити на підтримку Збройних сил України. Але це не дуже типовий автомобіль, для якого знайшли відповідне рішення.

Йдеться про Mazda3 MPS 2012 року. Пробіг — всього 38 тисяч кілометрів. Ручна коробка передач… Але це не цікаве (хоча такий пробіг для 10-літньої автівки виглядає фантастикою). Найкраще в машині інше — над нею додатково працювали. Список апгрейдів зрозуміє не кожен любитель автівок, а його ціна майже вдвічі перевищить вартість самої машини.

Тепер така «Трійка» легко «видає» потужність у 638 к.с. та майже 800 Н•м крутного моменту. З такими показниками вона розганяється зі 100 до 200 км/год менше ніж за 7 секунд. Всі, хто дорослішав з серією ігор Need For Speed, можуть відчути себе героєм гри в такій машині. (Ми лише зайвий раз нагадаємо, що для цього треба їздити на спеціальні треки, а на дорогах загального користування необхідно дотримуватися ПДР.)

Автомобільний канал InfoCar розігрує надпотужну Mazda3 MPS за донат на ЗСУ

Зовні вона не така примітна, але пильне око знайде відмінності від «оригінала». Карбонові елементи, вихлоп, колеса тощо явно виглядають не так, як це було з заводу. І хоча зі сторони авто все одно здається звичайним MPS-сом, можливості у нього надзвичайні.

І от до чого це все. Власник автівки та канал InfoCar дають кожному охочому шанс отримати саме цю машину за донат на ЗСУ. Умови участі прості: треба залишити донат розміром від 500 гривень в спеціальну «банку» та не забути вказати власні ПІБ в коментарі. Залишити декілька таких донатів не заборонено. Зробити це треба до 31 серпня 2022 року. Отримані гроші підуть на придбання автомобілів для армії. Всі правила та інформація стосовно розіграшу є в Telegram-каналі.

Посилання на Банку:

https://send.monobank.ua/jar/91AAua3WKk

Номер картки Банки: 

5375 4112 0059 3387

Телеграм-канал: 

https://t.me/+VUR2lv55YAM0YmNi