DJI показала нове покоління екшн-камери Osmo Action, яке вельми суттєво відрізняється від попередника. Компанія вирішила відмовитись від модульного дизайну Action 2 і повернутись до концепції оригінальної Osmo Action.

Новинка отримала сенсор розміром 1/1.7″ з можливістю знімати 4K/120fps і кутом огляду 155 градусів. В режимі фото можна робити 12 МП знімки. Фірмова система стабілізації RockSteady 3.0 здатна працювати при 4K/120fps, а функція HorizonSteady фіксує горизонт при обертах камери на 360 градусів. DJI заявляє, що акумулятор Extreme витримує температури до -20° C, при цьому здатний знімати до 160 хвилин відео. А швидка зарядка дозволяє за 18 хвилин зарядити акумулятор на 80%.

Osmo Action 3 – оновлена екшн-камера від DJI

Для Osmo Action 3 розробили захисний корпус із системою швидкого кріплення, як в горизонтальному, так і вертикальному режимах. Камера має два сенсорні дисплеї (2.25″ / 640х360 – основний екран і 1.4″ / 320х320 – фронтальний), які надають доступ до налаштувань і різних режимів роботи. Для запису звука передбачено три мікрофони, але якщо їх буде недостатньо, можна під’єднати зовнішній мікрофон через USB-C або 3.5-мм аудіороз’єм. З камерою можна занурюватись під воду на глибину до 16 метрів.

Вартість DJI Osmo Action 3 складає $329. Набір Standard Combo включає камеру, один акумулятор Extreme, захисний кейс з можливістю горизонтального і вертикального монтажу, кріплення для швидкого монтажу і клейку основу. За $439 можна придбати набір Adventure Combo, до якого входять додаткові акумулятори Extreme, кейс для акумулятора, тримач довжиною 1.5 метра та інші аксесуари.