Коли у Google Фото запустили «Спогади» три роки тому, це був початок еволюції від програми, де ви зберігаєте фотографії та відео, до місця, де ви можете тримати та згадувати важливі моменти. З того часу функція стала однією з найулюбленіших у Фото: щомісяця користувачі переглядають понад 3,5 мільярда «Спогадів», повідомляє блог Google.

Щоб полегшити огляд і ділитися важливими моментами, Google випускає найбільше оновлення «Спогадів» з моменту їх запуску та новий редактор колажів.

Google Фото отримали оновлення вигляд для «Спогадів» і редактора колажів

Завдяки оновленню користувачі побачать більше відео, зокрема найкращі фрагменти з довгих відео, які Google Фото автоматично вибере та обріже. Навіть фотографії стануть динамічнішими та, щоб об’єднати все це, наступного місяця до деяких спогадів почнуть додавати інструментальну музику. Є також можливість приховати фотографії певних людей або періодів часу від показу в спогадах.

Кінематографічні фотографії швидко стали одними з найбільш збережених візуальних ефектів з моменту їх запуску у 2020 році. Невдовзі користувачам будуть доступні повні «Кінематографічні Спогади», які перетворюють кілька фотографій у наскрізний кінематографічний досвід. Вони також матимуть музику, завдяки чому фотографії будуть дещо схожі на фільм.

Google додатково розгортає нову функцію «Стилі», де графічні зображення автоматично додаватимуться до «Спогадів», щоб зробити їх помітними. Під час запуску буде кілька дизайнів, у тому числі обмежені за часом стилі від популярних художників Шантелла Мартіна та Лізи Конгдон, створені спеціально для Google Фото.

«Спогади» в Google Фото бачитимуть лише користувачі, але є випадки, коли ними діляться з родиною та друзями. Це була функція номер один, на яку був запит. Тож компанія Google запустила можливість ділитися всіма «Спогадами» з друзями та сім’єю на Android, щоб вони могли переглядати їх прямо з Google Фото на будь-якому пристрої. Незабаром така можливість з’явиться в iOS і Web.