GoPro анонсувала випуск нової екшн-камери Hero 11 Black, яка отримала більший сенсор, ніж попередник, з можливістю знімання в співвідношенні сторін до 8:7 при роздільній здатності 5.3K/60fps. Більший сенсор розміром 1/1.9″ дозволяє Hero 11 Black робити фото з роздільною здатністю 27 МП (23 МП у попередніх моделей). Також з’явилась підтримка 10-бітної глибини кольору. Окрім того, за замовчуванням нова модель поставляється з батареєю Enduro, яка раніше продавалась, як аксесуар.

Екшн-камера отримала і ряд нових режимів знімання. Є можливість зафіксувати горизонт при обертах камери на 360 градусів, знімати відео у режимі HyperView зі співвідношенням сторін 16:9, робити slow-mo 2.7K/240fps або 4K/120fps, знімати рух зірок на нічному небі, малювати світлом вночі та створювати ефектні кадри з автомобілями, що рухаються дорогами вночі. Вже п’яте покоління фірмової системи стабілізації HyperSmooth отримало функцію AutoBoost, яка автоматично визначає рівень стабілізації для отримання якнайкращого результату. Як і раніше, з камерою можна занурюватись під воду на глибину до 10 метрів. Ну і в якості бонусу — функція автоматичного створення відео з найкращих моментів, які ви відзняли. Після того, як ви під’єднаєте камеру до мережі, вона завантажить ваші відео до хмарного сховища, змонтує нарізку й відправить її на ваш смартфон. Але для роботи цієї функції знадобиться платна підписка GoPro.

Hero 11 Black також буде доступна у версії Creator Edition. Вона включає штатив, LED-світло та кейс Media Mod з додатковим мікрофоном

Не менш цікавою виглядає Hero 11 Black Mini. Вона є компактнішою (на 13%) і легшою (на 20 грамів) за Hero 11 Black. Камера отримала той же процесор GP2 і сенсор, що й старша модель, і пропонує майже аналогічний набір режимів знімання. Однак, в Hero 11 Black Mini немає жодного дисплея, а батарея місткістю 1500 мА⋅год є вбудованою. Окрім того, відсутній режим фото (втім, можна робити фото з відзнятого відео), немає GPS, стерео аудіо, функції знімання за розкладом, режиму вебкамери та деяких інших функцій.

GoPro презентувала нові екшн-камери Hero 11 Black і Hero 11 Black Mini

Hero 11 Black і Hero 11 Black Creator Edition вже доступні для покупки. Вартість складає $499.99 і $699.99 відповідно (або ж $399.98 і $579.98, якщо маєте підписку GoPro). Hero 11 Black Mini надійде у продаж 25 жовтня за ціною $399.99 ($299.98 для підписників GoPro).