Кросовер Lincoln Corsair – це один з найбільш компактних автомобілів Lincoln, що побудований на платформі Ford Focus та Ford Kuga. Але ж, відповідно до свого вищого статусу, кросовер Lincoln Corsair вирізняється збільшеними розмірами, потужними двигунами, цікавим дизайном. До речі, під час планового оновлення як раз дизайн моделі дещо змінився: з’явився новий передній бампер, оновилась решітка радіатора, додані нові кольори кузова тощо.

Також оновилась і моторна гама. Кросовер Lincoln Corsair стартував з бензиновими 2-літровим або 2,3-літровим турбодвигунами. Але тепер Lincoln Corsair буде пропонуватись або з вже відомим 2-літровим мотором (250 к.с.), або з PHEV-гібридом, побудованим на основі 2,3-літрового атмосферного двигуна. Сумарна потужність такого гібрида сягає 266 «коней», які передаються на всі чотири колеса. Гібридна версія Lincoln Corsair вирізняється оригінальним синім написом з назвою моделі та наявністю порту для зарядки.

Оновився й салон автомобіля: наприклад, додано величезний 13,2-дюймовий дисплей мультимедійної системи SYNC4. Ще один дисплей (12,3-дюймовий) використовується у якості панелі приладів для водія. Також оновлений кросовер Lincoln Corsair отримав більш «просунуту» систему напівавтономного водіння ActiveGlide 1.2 та функцію швидкого очищення повітря.

Кросовер Lincoln Corsair будуть виробляти в США, замовлення вже відкриті, реальні автомобілі будуть представлені в дилерський мережі на початку 2024 року.