Переможцем премії «Еммі» та найкращим мінісеріалом став «Білий лотос», американський сатиричний та комедійно-драматичний телесеріал режисера Майка Уайта, створений для HBO. Всього він зібрав 10 нагород, зокрема і за найкращу режисуру, повідомляється на сайті премії.

Нагороду «Еммі» за найкращий комедійний серіал отримав «Тед Лассо», а за найкращий драматичний серіал — «Спадщина».

«Еммі» за найкращу жіночу роль у драматичному серіалі отримала Зендея, за одну з головних ролей у «Ейфорії», а найкращу чоловічу роль у драматичному серіалі взяв Лі Джон Дже з «Грою в кальмара».

У мінісеріалі найкращу жіноча роль здобула Аманда Сейфрід з серіалу «Вибула», а найкраща чоловіча роль дісталася Майклу Кітону з мінісеріалу «Ломка».

Джин Смарт зі своєю роллю у серіалі «Хитрощі» виборола найкращу жіночу роль у комедійному жанрі, а найкраща чоловіча роль у комедії дісталася Джейсону Судейкісу, який грав у «Тед Лассо».

Найкращою конкурсною реаліті-програмою визнали Lizzo’s Watch Out for the Big Grrrls, а найкращим розмовним вар’єте — «Події минулого тижня з Джоном Олівером». «Еммі» також вручили Saturday Night Live за найкраще скетч-шоу.