Глядачам доведеться ще деякий час називати картину «Індіана Джонс 5». Презентація перших кадрів із фільму з Гаррісоном Фордом, була показана під час заходу Disney D23, але на титульній картці була вказана лише робоча назва «Індіана Джонс». Що саме шукає відважний дослідник, поки що залишиться таємницею, повідомляє Vanity Fair. 

Фільм був анонсований у 2016 році, а вихід у прокат запланований на 2019 рік. Втім, цього не сталося і картину перенесли спочатку на 2021 рік, а потім взагалі перестали говорити про можливу дату релізу. Згодом Стівен Спілберг пішов з посади режисера, і його місце зайняв Джеймс Менголд, який гарно зарекомендував себе фільмами «Логан» / Logan та «Аутсайдери» / Ford v. Ferrari.

Тепер новий фільм про Індіану Джонса майже готовий та має вийти в широкий прокат наступного літа, 30 червня. Менголд розповів на презентації в рамках D23, що він зараз працює з композитором Джоном Вільямсом над музикою до фільму. 

Емоційний Гаррісон Форд, часом задихаючись, пообіцяв під час виступу, що це його останній раз в ролі Індіани Джонса. «Можливо, востаннє…», – почав він, викликавши вигуки «ні!» з натовпу. «Не «можливо», – підкреслив він. «Це вже все. Я більше вам не піддамся».