Meta покаже нову VR-гарнітуру на своїй конференції Connect 11 жовтня

У Meta повідомили, що конференція Connect буде транслюватися в прямому ефірі о 13:00 за східним часом (20:00 за Києвом). У дописі в блозі Oculus компанія каже, що висвітлюватиме прогрес, досягнутий у метавсесвіті, і запропонує «погляд на те, що має відбутися в найближчому та далекому майбутньому», повідомляє видання The Verge.

На минулорічній конференції Connect компанія змінила назву з Facebook на Meta. Втім, цього разу у Meta заявили, що глядачі дізнаються більше про всесвіт віртуальної реальності Horizon Worlds, і натякнули, що анонсують флагманську гарнітуру Project Cambria.

Минулого місяця Марк Цукерберг підтвердив, що компанія анонсує нову гарнітуру VR у жовтні, а згодом підкріпив це, опублікувавши фото у Facebook.

Гарнітура включатиме відстеження очей та обличчя. За чутками, вона матиме екран з вищою роздільною здатністю, ніж той, який зараз є в Oculus Quest 2. Також очікується, що гарнітура буде значно дорожчою, ніж Quest 2, чия ціна нещодавно зросла до $399,99.

Минулого місяця Цукерберг також заявив, що на конференції Connect будуть опубліковані подробиці про «Основні оновлення Horizon і графіки аватарів». Horizon Worlds — це флагманський продукт метавсесвіту компанії, який дозволяє людям створювати власні враження та проводити час у віртуальній реальності подібно до таких програм, як VRChat.

Нещодавно Цукерберг опублікував скріншот Horizon, який викликав багато глузувань і створив багато мемів через відносно низьку якість графіки. Гендиректор Meta відповів на меми, пообіцявши значні оновлення, про які компанія розкаже 11 жовтня.

Meta зробила велику ставку на те, що метавсесвіт визначатиме майбутнє, і витрачає мільярди доларів на рік, щоб це справдилося.

Більше коментарів!