У Steam розпочалося бета-тестування Torchlight: Infinite – нової гри у серії action/RPG Torchlight. Перші дві частини свого часу були розроблені Runic Games і вийшли досить непоганими, проте третя, авторства вже Echtra Games, отримала дуже посередні відгуки — і здавалося, на цьому історія цього “мультяшного” клону Diablo мала закінчитися. Проте не так сталося, як гадалося — китайський розробник і видавець XD Games (він же – Xindong Network) розробляє нову, вже четверту частину, яка має вийти вже наступного місяця.

На відміну від попередніх ігор серії, Torchlight: Infinite буде безплатною та з’явиться не тільки на ПК, але й на мобільних пристроях. Традиційно для f2p-проєкту, у гри буде за що платити, проте, знов-таки традиційно, розробник обіцяє, що все спорядження, крафтові матеріали, апгрейди та інші речі, які впливатимуть на геймплей, будуть добуватися виключно у грі, а не у магазині (хтось сказав “Diablo: Immortal”?).

Бета стартувала вчора, 5 вересня, і триватиме до 18 вересня. Розробник називає це бета-тестування “закритим”, але взяти в ньому участь може будь-хто — достатньо запитати доступ на сторінці гри, наприклад, у Steam. Також Torchlight: Infinite доступний на Android (у бети окрема сторінка) та iOS. Крім того, якщо виникне таке бажання, мобільну версію гри можна завантажити у власному сервісі розробника — TapTap. Варто також зазначити, що для початку гри у Steam доведеться або авторизуватися за допомогою облікового запису Google, або зареєструватися у сервісі TapTap.

Реліз Torchlight: Infinite запланований на жовтень, з нагоди старту бета-тестування розробник оприлюднив сюжетний трейлер, присвячений історії одного з персонажів гри.