Google Play назвав цьогорічних переможців Indie Games Festival. Серед ігор з Європи відзнаку отримала мінімалістична головоломка Quadline киянина Івана Ковальова.

Іван Ковальов — дизайнер, музикант інді-розробник одинак, який мешкає у Києві. І це вже не вперше, коли митець перемагає у конкурсах Google. 2019 року його гра «G30 – Лабіринт пам’яті» (iOS-версія тут) була визначена у рамках Google Play Indie Games Contest. До того ж G30 входила до переліку найкращих нових ігор Apple App Store, «Найкращих нових мобільних ігор 2018» The Guardian, «Найкращих ігор для iPhone та iPad 2018» Macworld, «Найкращих відеоігор травня» Le Monde тощо.

Новий проєкт Quadline — це, на перший погляд, дуже проста, мінімалістична й абстрактна головоломка з дуже цікавими ігровими механіками, пов’язаними з обертанням та переміщенням квадратів. І, що важливо, тут нема ніяких таймерів чи тиску на гравця — чистий релакс та вправи для мозку.

Quadline можна придбати за $1,99 в Apple App Store для Mac, iPhone/iPad та Apple TV, або отримати безплатно у Google Play, але з рекламою.