Популярний кросовер Volkswagen Tiguan готується до дебюту нової генерації: про це розповідає видання Motor1. Автомобіль вже перейшов до стадії тестування, де його й упіймали фотошпигуни. То ж зараз ми можемо вперше поглянути на майбутній «третій» Volkswagen Tiguan.

І що побачимо? По-перше, значне збільшення довжини автомобіля – це помітно й неозброєним оком. Проте наразі важко говорити, чи це стандартна версія Volkswagen Tiguan, чи варіант Allspace, чи компанія взагалі відмовиться від практики виробництва моделі у двох варіантах довжини кузова. По-друге, можемо побачити зміну загальної стилістики: від прямолінійного дизайну – до більш хвилястих ліній. Зверніть увагу на м’які вигини крил над колісними арками чи похилу задню стійку даху – все це нагадує електромобіль Volkswagen ID.4!

Але ж Volkswagen Tiguan не буде електричним – кросовер збереже традиційні двигуни внутрішнього згорання. Про це вже заявляли представники Volkswagen, обіцяючи збереження ДВЗ на європейських ринках орієнтовно до 2033-2035 рр., чого цілком достатньо для терміну життя нової генерації моделі Volkswagen Tiguan.

Адже очікується, що серійна версія автомобіля дебютує наприкінці 2023 року, а продажу розпочнуться у 2024-му. Сподіваємось, що до того часу Україна вже стане мирною і ми будемо радісно вітати новий Volkswagen Tiguan на нашій землі.