Ще один вражаючий трейлер з Gamescom 2022 – це відео, що анонсує action/RPG The Lords of the Fallen – сиквел майже однойменної гри 2014 року від Deck13 Interactive та CI Games.

Цього разу польська CI Games виступає вже як видавець проєкту, а за розробку відповідає Hexworks, яка має студії у Барселоні та Бухаресті й належить CI Games. До речі, як зазначено на сайті студії, серед співробітників Hexworks є й українці. The Lords of the Fallen – перший проєкт студії Hexworks.

Автори The Lords of the Fallen обіцяють гравцям ігровий світ майже в п’ять разів більше, ніж в оригінальній грі, подорожі між світами живих та мертвих, сотні видів зброї та швидку й плавну систему тактичного бою. Гру можна буде пройти як наодинці, так і у кооперативному режимі, буде і режим вторгнень, як самі знаєте в якій грі. Крім того, планується аж дев’ять початкових ігрових класів та просунута система кастомізації персонажа.

Реліз The Lords of the Fallen заплановано на ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X/S у 2023 році. Гру вже можна додати до переліку бажаних у Steam та на Epic Games Store.