Так, Corsair Xeneon Flex 45WQHD240 — монітор не з вигнутим, а саме гнучким екраном — який можна вигинати за власним бажанням. Або навіть зробити пласким, якщо в якийсь момент кривина зображення заважатиме в роботі.

Corsair розробила цей монітор спільно з LG Display. У ньому використовується 45-дюймова W-OLED панель зі співвідношенням сторін 21:9 та роздільною здатністю 3,440×1440 точок. Як заявляє виробник, така комбінація діагоналі та пропорцій дає на 20% більшу площу екрана у порівнянні з 49-дюймовими моніторами зі співвідношенням 32:9.

Пікова яскравість Corsair Xeneon Flex сягає 1000 ніт, максимальна частота оновлення екрана 240 Гц, час реакції панелі 0,03 мс (GtG), є підтримка обох технологій адаптивної частоти NVIDIA G-SYNC та AMD FreeSync Premium.

Екран може вигинатися від повністю пласкої поверхні аж до кривини 800R (радіус 80 см). Це стане в пригоді, коли після ігрового сеансу за вигнутим екраном потрібно буде перейти до роботи з програмним забезпеченням, де “викривлене” зображення лише заважатиме.

Corsair Xeneon Flex – ігровий OLED-монітор з гнучким екраном

Corsair Xeneon Flex 45WQHD240 можна побачити вживу на ігровій виставці Gamescom, що проходить цими днями у Кельні. Коли очікувати старту продажів та за якою ціною, поки що невідомо.