Sega анонсувала нову мініконсоль для своїх класичних ігор – Sega Mega Drive Mini 2 (відома також як Genesis Mini 2 у США), ще у червні. Як і попередня модель Sega Mega Drive Mini, що вийшла у 2019 р., “сиквел” емулюватиме оригінальну 16-бітову консоль Sega Mega Drive/Genesis і запускатиме 61 гру для Mega Drive та Sega CD (на першій консолі вийшло 40 ігор).

Днями ж компанія оприлюднила повний список ігор, які будуть доступні на “новій” консолі — серед них, наприклад, Sonic 3D Blast, Golden Axe II, Phantasy Star II, Ecco the Dolphin (CD Ver.), Final Fight CD, Sonic The Hedgehog CD тощо.

Серед іншого на Sega Mega Drive Mini 2 з’явиться і Night Trap — гра-горор у вигляді інтерактивного фільму, що вийшла у 1992 р. на Sega CD і була перевидана у 2017 р. на PS4 та Xbox One. Свого часу вона була настільки жорстокою та “моторошною”, що відома мережа іграшкових магазинів Toys ‘R’ Us тоді зняла її з продажу, а скандал навколо неї навіть призвів до створення Entertainment Software Rating Board (ESRB). Ця некомерційна організація з 1994 року займається оцінкою і наступним присвоєнням рейтингу відеоіграм та іншому розважальному програмному забезпеченню, які продаються на території Канади й США.

Sega Mega Drive Mini 2 надійде у продаж як в Європі, так і в США (під назвою Genesis Mini 2) 27 жовтня цього року.

Ціна в США становитиме $99,99 (консоль вже можна передзамовити на Amazon), про європейську вартість інформації поки що немає. З повним переліком ігор можна ознайомитись у цьому офіційному відео: