Фандрейзингова платформа UNITED24 у партнерстві з компанією ASBIS презентувала акустичну колонку Beosound 2 Ukrainian edition відомого бренду Bang & Olufsen. Лімітована колекція в кольорах українського прапора випущена на підтримку UNITED24 та має сприяти збільшенню благодійних зборів для України.

Першу колонку презентували Президенту України Володимиру Зеленському. Також колонки встановлять у фірмових магазинах Bang & Olufsen у різних країнах Європи, щоб нагадувати відвідувачам про важливість підтримки України. Наразі лімітована колекція не продається, але 10 колонок Beosound 2 Ukrainian edition розіграють поміж прихильниками бренду за благодійний внесок.

Взяти участь у розіграші може кожен охочий із будь-якої країни — для цього необхідно переказати від 10 євро, кількість внесків від одного учасника необмежена.

Старт розіграшу — 16 серпня о 11:00 за Києвом, завершення — 31 серпня о 00:59. Переможців оберуть за допомогою сервісу рандомайзингу 1 вересня о 19:00 за Києвом. Усі зібрані кошти спрямують на закупівлю рентгенівських апаратів із С-арками – вони допоможуть лікарям швидко діагностувати множинні переломи та осколкові поранення.

UNITED24 — ініціатива Президента України Володимира Зеленського. Завдання фандрейзингової платформи — стати головним вікном для збору пожертв на підтримку України. Кошти надходять на рахунки Національного банку України та спрямовуються профільними міністерствами на найголовніші потреби.