Disney+ успішно збільшує кількість шанувальників. Компанія Walt Disney повідомила, що протягом третього кварталу вони досягли 152,1 мільйона підписників. За квартал на сервіс додалось 14,4 мільйона, що на 10 мільйонів перевищило очікування. 

Попри успішне зростання, компанія дещо знизила прогноз на 2024 рік до 215-245 мільйонів. Раніше очікувалось, що платформа матиме від 230 до 260 мільйонів підписників. 

На кінець кварталу у Hulu було 46,2 мільйона підписників, а в ESPN+ – 22,8 мільйона. Завдяки цим цифрам загальна кількість підписників Disney DTC (Direct-to-Consumer) досягла 221,1 мільйона. Це перевищує показники Netflix, який звітував про 220,67 мільйона підписників у третьому кварталі. Нагадаємо, Netflix втратив 970 тисяч передплатників у другому кварталі. 

«У нас був чудовий квартал: наші творчі та бізнес-команди світового рівня досягли видатних результатів у тематичних парках, значно зросла кількість глядачів спортивних трансляцій у прямому ефірі та кількість передплатників на наших стрімінгових сервісах», — говорить генеральний директор Disney Боб Чапек.