Користувачі Spotify на Android вже можуть скористатися новою закладкою на головному екрані застосунку для стримінгу музики, яка дозволяє швидше перейти до розділу подкастів.

«Цього тижня ми запускаємо нову домашню сторінку, яка включає канали як для музики, так і для подкастів і шоу. Ця функція зараз доступна для користувачів Android і незабаром буде доступна для iOS. Створюючи ці канали, Spotify допоможе слухачам легко прокручувати тип вмісту, який вони шукають у цей момент. Оновлений інтерфейс зробить досвід більш персоналізованим, дозволяючи користувачам ще глибше занурюватися у рекомендації» – повідомляється в анонсі Spotify.

У музичній стрічці слухачі матимуть швидкий доступ до пропозицій на основі їхніх музичних смаків, що має полегшити відкриття нових улюблених музичних композицій. Будуть також рекомендації щодо альбомів і списків відтворення.

Spotify спростив доступ до подкастів, поки що на Android

У стрічці «Подкасти та шоу» слухачі зможуть швидко переходити до нових епізодів та отримають персоналізовані рекомендації подкастів. Окрім того, можна буде читати описи епізодів, зберігати їх у розділі «Ваші епізоди» або починати відтворювати подкасти, не покидаючи сторінки.