Серед бездротових повнорозмірних навушників є декілька фаворитів, й одними з них є модель від Sennheiser — Momentum. Це один з варіантів, який скоріше за все з’явиться у пошуку або порівняннях, якщо покупець шукатиме серед найкращих моделей. Сьогодні Sennheiser оновили Momentum до вже четвертої версії.

Оновлена гарнітура отримала нову зовнішність. Раніше кріплення навушників виглядали доволі оригінально, додавали нотки «ретро» в оздоблення, через що модель можна було легко упізнати у порівнянні з конкурентами. Також амбушури тепер зроблені зі штучної шкіри, а не натуральної. Новий дизайн став сучаснішим, хоча й може бути не таким помітним, як був раніше.

Щоправда, виробник робить окремий акцент на зручності новинки. Конструкція стала легшою та має бути значно комфортнішою за попередню. Але тепер навушники не складаються для транспортування, тож у комплекті є міцніший кейс, який, певно, займатиме більше місця в рюкзаку або сумці.

Ще однією новинкою для моделі стало керування. Компанія знову-таки пішла «сучасним шляхом», відмовившися від фізичних кнопок на користь сенсорного управління.

Sennheiser випустив Momentum 4 — оновлення одних з найкращих бездротових навушників

Зазначається, що у Momentum 4 використовуються такі ж 42-міліметрові динаміки, тож якість звуку навряд сильно зміниться (на минулу модель користувачі здебільшого не скаржилися). Але можливості шумогасіння та розмовні функції мають покращитися.

Як і раніше, навушники можна під’єднати й дротовим способом, у бездротовому режимі залишилася можливість multipoint-підключення, є підтримка кодеків AAC, SBC, aptX та aptX Adaptive.

Також нова модель значно покращила час автономної роботи, збільшивши його до 60 годин від одного заряду. Це має бути відчутно довше за стандартні для подібних моделей 20-30 годин.

Й цього разу коштують Sennheiser Momentum 4 трохи дешевше — $349. Передзамовлення вже стартувало, а появу в магазинах заплановано на 23 серпня.