Британський бренд MG демонструє перші зображення свого майбутнього легкового автомобіля – зустрічаємо MG7 другої генерації. Автомобіль новий, проте ім’я вже відоме. Нагадаємо: перша генерація MG7 являла собою класичний седан, що наслідував Rover 75. Який, своєю чергою, було розроблено спільно з BMW наприкінці 1990-х років.

З того часу багато що змінилось. Бренд MG зараз належить китайській компанії SAIC, а власне сам автомобіль MG7 перетворився з класичного седана на стильне 5-дверне купе. То ж загалом форми кузова схожі на Audi A5 Sportback або Audi A7 Sportback. Та й розміри чималенькі: загальна довжина нового MG7 має перевершити 4,8 метра – й ці метри прикрашені гострими кутами фар та ліхтарів, великими колесами, примітними вихлопними патрубками.

Проте навряд чи тут будуть надпотужні двигуни, чи повний привод. Очікується 1,5-літровий «турбо» на 185 к.с. та більш об’ємний 2-літровий мотор на 257 «коней». В середині наступного року в гаму буде додано гібрид з можливістю підзарядки. Але спочатку – офіційний дебют MG7 з повним переліком технічних характеристик та детальними світлинами автомобіля: це має статися вже до кінця поточного місяця.