Стартує набір на безоплатне навчання IT-спеціальностей за програмою IT Generation

Нещодавно ми розповідали про проєкт Міністерства цифрової трансформації України IT Generation, який дозволить українцям безоплатно здобути освіту в IT-галузі.

Сьогодні стартує приймання заявок на навчання за цією програмою. Про це повідомив Михайло Федоров у своєму каналі в Telegram:

Безоплатно здобувайте освіту в ІТ за програмою ІТ Generation. 

Разом із партнерами Binance Charity та Львівським IT Кластером відкриваємо набір заявок для українців, які хочуть отримати професію в ІТ. Наші партнери оплатять 100% вартості курсів у топових школах України — Projector, Laba, Logos IT Group, Hillel, Beetroot Academy та інших. 

Вам потрібно лише обрати один із напрямів навчання. Наприклад, JavaScript, Java, Python, Blockchain, UI/UX Design, Digital Marketing тощо. 

Перший етап набору розраховано на тисячу студентів. Він триватиме два тижні. До проєкту залучено 23 школи. А для участі потрібно обрати школу на сайті проєкту та подати відповідну заявку. Там же можна точніше дізнатися про всі умови програми та краще розібратися, яку спеціальність найкраще обрати для себе.

Більше коментарів!