Чутки про те, що у HBO Max справи йдуть “не дуже”, почали днями з’являтися в інтернеті — заразом з новинами про скасування кількох гучних проєктів, що знаходилися на різній стадії готовності – наприклад, фільм Batgirl, зйомки якого навіть вже були закінчені (і на який встигли витратити $90 млн).

І вчора вони отримали підтвердження: Девід Заслав, керівник Warner Bros. Discovery, під час звіту про квартальний прибуток оголосив, що HBO Max буде об’єднаний з іншим сервісом компанії — Discovery+.

Назву нової платформи поки не розголошують, відомо лише, що вона запуститься в США влітку 2023 р., в інших регіонах — вже у 2024 р. Наразі сукупна глядацька аудиторія обох сервісів, HBO Max та Discovery+, становить 92 млн передплатників, Warner Bros. Discovery планує, що новий сервіс сягне позначки у 130 млн у 2025 році.

Якщо назва компанії звучить дещо незвично — це тому, що WarnerMedia та Discovery, своєю чергою, об’єдналися у травні цього року. Тоді ж Девід Заслав (у той час — генеральний директор Discovery) пообіцяв заощадити близько $3 млрд у перші два роки роботи нової компанії. І зараз ми, здається, бачимо, як він збирається виконувати свою обіцянку.