У модельній лінійці пікапів компанії Ford автомобіль Maverick є найменшим. Але це не означає, що він у чомусь обмежений. Схоже, саме так вирішили представники компанії й створили для Ford Maverick особливий пакет Tremor – вийшов такий собі «молодший брат» Raptor.

Адже пікап Ford Maverick Tremor вирізняється характерними доопрацюваннями, що дозволяють покращити його можливості на бездоріжжі: особлива підвіска та збільшений кліренс, додаткові захисні пластини знизу, інший передній бампер для покращення кута в’їзду, колеса для багнюки.

До речі, зверніть увагу: автомобіль отримав помаранчеве забарвлення, що є одночасно декоративнім та функціональним. Наприклад, в такий колір пофарбовано провушини для чіпляння буксирувального троса – так їх можна швидше розгледіти у забрудненому стані.

В салоні зустрічає аналогічне помаранчеве оздоблення: контрастне прострочування сидінь, вишивка на спинках «Tremor». А ще – окрема кнопка з власними налаштуваннями керування автомобілем. Варто зазначити, що пікап Ford Maverick Tremor позиціюється як флагманський варіант моделі Maverick, то ж він отримав максимальну комплектацію: два дисплеї, шкіра в оздобленні, клімат-контроль тощо.

А ось під капотом все залишилось без змін: бензиновий 2-літровий 254-сильний двигун EcoBoost та «автомат». Звісно, тут використано повний привод, а задній диференціал отримав блокування. Пакет Tremor буде запропонований для моделі Ford Maverick вже з вересня нинішнього року.