Оператор «Київстар» оголосив нову можливість для абонентів заощаджувати кошти. У популярному тарифі передплати «Твій СТАРТ» починає діяти опція «Без Гігабайтів», завдяки якій можна відключити інтернет в пакеті.

Після цього вартість тарифу зменшиться зі 135 грн до 100 грн/4 тижні, і в абонентів залишаться всі інші послуги:

  • Безлім для дзвінків у мережі Київстар;
  • 100 хвилин для дзвінків на інші мобільні мережі в Україні та на деякі закордонні напрямки: у Польщі, Італії, Німеччині, Чехії та в інших країнах;
  • 100 МБ мобільного інтернету у вигляді бонусу, на випадок оновлення програм у смартфоні (при обраній опції «Без Гігабайтів» тарифікація соціальних мереж та меседжерів відбувається на стандартних умовах).

«Твій СТАРТ» з опцією «Без Гігагабійтів» також підтримує послугу «Роумінг як вдома», а отже вхідними та вихідними дзвінками у роумінгу можна користуватися тільки оплативши вартість тарифу.

«Без Гігабайтів» підійде абонентам, які не користуються мобільним інтернетом на смартфоні, або користується кнопковим телефоном. Увімкнути цю опцію можуть абоненти, які вже мають тариф «Твій СТАРТ» та ті, хто тільки планує на нього перейти. Для цього треба зателефонувати на номер 477 або ввести код *928*1#.