Наближається кінець місяця, і традиційно у блозі PlayStation з’явилася офіційна інформація щодо того, які ігри зможуть безплатно отримати передплатники сервісу PS Plus у серпні.

Так, на всіх тарифах включно з базовим PS Plus Essential з’являться наступні тайтли:

Yakuza: Like A Dragon (PS4, PS5) — остання на сьогодні, восьма частина великої японської франшизи Ryū ga Gotoku. Yakuza: Like A Dragon вийшла у 2020 р., це перша гра з новим головним героєм і новою бойовою системою — це вже не Beat ’em up, а скоріше Action/RPG з покроковими боями як у jRPG.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Cross-Gen Deluxe Bundle (PS4, PS5) — ремастер перших двох частин класичного спортивного симулятора скейтбордингу, що вийшли у 1999 та 2000 роках. Перевидання вийшло на усіх головних ігрових платформах і отримало позитивні відгуки, а заразом стало найшвидше продаваною грою у всій серії — за перші два тижні воно розійшлося накладом у 1 млн копій.

Little Nightmares (PS4) — перша частина платформеру з елементами квесту і жахів, що вийшла у 2017 р. Гру тепло прийняли як критики, так і звичайні гравці — за атмосферу і стильну графіку.

Роздача стартує вже 2 серпня. Також Sony поділилася інформацією щодо ігор, які з’являться у серпні на тарифах PS Plus Extra / Premium — це будуть ще три “якудзи”, а саме Yakuza 0, Yakuza Kiwami та Yakuza Kiwami 2. Крім того, до кінця року каталог PS Plus Premium поповниться ремастерами решти ігор у цій серії: Yakuza 3 Remastered, Yakuza 4 Remastered, Yakuza 5 Remastered плюс Yakuza 6: The Song of Life, яка буде доступна також і на PS Plus Extra.