За останній час японська компанія Toyota підготувала та запустила багато нових моделей, що користуються шаленим попитом: починаючи від Land Cruiser 300, продовжуючи Corolla Cross, завершуючи Lexus NX від власного преміум-бренду. Але, як повідомляє видання Best Car Web, компанія не збирається зупинятись – то ж найближчим часом нас чекають нові цікаві моделі!

Першим має дебютувати хетчбек Toyota Prius: його офіційна презентація очікується вже до кінця поточного року. При чому одночасно має буде презентована як звичайна гібридна версія автомобіля, так і його PHEV-модифікація (гібрид з можливістю заряджання від розетки).

Далі настане час великого мінівена Toyota Alphard, що має з’явитись навесні 2023 року. Очікується технічна спорідненість з вже представленим автомобілем Toyota Crown: тобто – платформа TNGA, декілька варіантів гібридів, передній або повний привод.

Нарешті, влітку 2023 року з’явиться новий позашляховик Toyota Land Cruiser Prado. Він має зберегти традиційну зовнішність та чудові всюдихідні можливості. Але оскільки до дебюту ще далеко, то й конкретної інформації наразі обмаль. То ж – чекаємо до літа 2023-го!