Український трейлер фільму «Місія неможлива: Розплата. Частина перша» / Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Сьомій/восьмій частині шпигунського трейлеру Mission: Impossible не пощастило. Пандемія COVID-19 внесла свої корективи до творчого процесу, а потім ще знімальна група потрапила у невеликий скандал, пов’язаний зі спробами домовитися про організацію справжньої катастрофи на залізниці з підривом залізничного моста. Але, схоже, фільми вже виходять на фінішну пряму.

Сьома частина – Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One вже на стадії постпродакшину і готується до релізу 14 липня 2023 року. Восьма – Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two на дозйомках, її вихід заплановано на 28 червня 2024 року.

З деяким запізненням щодо англомовної версії, яка з’явилася ще наприкінці травня 2022 р., український прокатник фільму B&H Film Distribution Company презентував локалізований трейлер стрічки. Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One отримала в українському прокаті назву «Місія неможлива: Розплата. Частина перша».

Як і у попередніх частинах нас чекають карколомні трюки, які Том Круз виконує самостійно – та сама справжня катастрофа на залізниці й найдовший стрибок на мотоциклі, які знімали над норвезьким фіордом.

Багато акторів та персонажів попередніх стрічок серії повернулися до своїх ролей в обох Mission: Impossible – Dead Reckoning: Ребекка Фергюсон, Вінг Реймс, Саймон Пегг та Ванесса Кірбі. Але супроводжувати агента Ітана Ганта буде вже нова дівчина, яку зіграє Гейлі Етвел (агент Картер в мультівсесвіті Marvel).

Top Gun: Maverick вартував усіх очікувань, як гадаєте, чи зможемо ми сказати те саме про Mission: Impossible?

Більше коментарів!